Eenvoudige manieren om uw autoverzekering te verlagen

In de wereld van vandaag, zijn velen van ons het nemen van een goede blik op onze financiën en het onderzoeken van elke mogelijke hoek ten opzichte van onze rekeningen te verlagen. Uw autoverzekering kan een deel van de gelegenheid om een ​​beetje geld te besparen worden. Laten we eens een kijkje nemen op een aantal tips die u kunt gebruiken om u te helpen aanzienlijk uw autoverzekering premie lager.

Winkel rond.

Zorg ervoor dat u een goede snelheid krijgt. Ontvang offertes van verschillende bedrijven alvorens te beslissen wie ze moeten gaan met. Om ervoor te zorgen je bent appels te vergelijken met appels, moet u aanhalingstekens te krijgen voor de exacte dezelfde dekking van elk bedrijf.

Verhoog uw aftrekbaar.

Hoewel dit misschien eng lijkt, is het echt de nummer een manier om je dekking kosten te snijden. Houd in het achterhoofd, is de kans van u dat u uw verzekering te gebruiken zijn vrij laag. Het bedrag dat u bespaart door het verhogen van uw aftrekbaar is bijna altijd meer dan wat je betaalt in schadeherstel.

Verwijder alle overbodige dekking.

Vele malen we niet eens weten wat wij zijn gedekt voor. Zorg dat u uw beleid te herzien met uw verzekeraar en niet betalen voor items die u echt niet nodig.
Bijvoorbeeld, velen van ons te betalen voor het slepen en huurauto en deze zijn niet altijd nodig of de moeite waard voor.

Koop al uw verzekeringen van hetzelfde bedrijf.

Bijna alle verzekeringsmaatschappijen bieden verzekeringen in besparingen bundels.
Bijvoorbeeld, het is bijna altijd goedkoper om de auto en huis eigenaar af te sluiten onder dezelfde polis. Zorg ervoor dat je hen vraagt om hun multi-beleid korting.

Weten wat uw credit score.

De meeste verzekeringsmaatschappijen zijn nu baseren uw beleid prijsvorming in een deel van uw credit score. Hoe hoger uw credit score, hoe lager uw kosten voor de verzekering zal worden. Het zal nuttig zijn voor je om je score te controleren en om alles wat je kunt doen om een goede credit rating hebben.

Bepaal of u in aanmerking komt voor de premie in de groepsverzekering besparingen.

Zorg ervoor dat u met uw werkgever en alle organisaties u behoort te controleren of er collectieve verzekeringen. Veel bedrijven bieden lagere verzekeringspremies door middel van een specifieke verzekering provider.

Onderzoek tarieven voor het kopen van een nieuw voertuig.

Verzekeringspremie tarieven drastisch kan variëren van het ene voertuig naar het andere. Soms is wat je denkt dat een lager tarief ook daadwerkelijk een hoger prijskaartje dragen. Zorg ervoor dat uw verzekeraar contact opnemen vóór de aankoop van een nieuw voertuig om erachter te komen wat uw premie zal zijn. Vele malen zullen er kortingen voor auto's veiligheidsvoorzieningen. U kunt uw verzekeraar vragen wat zij kortingen voor bieden en dat in gedachten houden bij het zoeken naar een nieuwe auto.

Drop dekking op oudere auto's.

Als u rijdt een oudere auto die niet veel waarde, kunt u overwegen te laten vallen botsing. Dit zal snijden uw tarief en kunt u het extra geld in je zak.

Betaal uw premie in een keer.

Als betalen op alle mogelijke uw zes of twaalf maanden premie in een keer. Terwijl de meeste bedrijven bieden een maandelijkse betaling plan, het bijna altijd komt met geplakt op gemak vergoedingen.

Informeer bij uw verzekeringsmaatschappij hoe je kunt krijgen extra korting.

Het kan nooit kwaad te vragen. Zorg ervoor dat u uw verzekeringsmaatschappij flat out te vragen als er iets is wat je kunt doen, dat zal uw tarieven te verlagen. Vaak kunt u een korting voor het nemen van een bestuurder de veiligheid cursus. Andere kortingen kan een hogere korting, veilig rijden record, lage kilometerstand, etc.

0 comments:

Post a Comment

Gerelateerde berichten